On-Demand Webinar

Voorraadoptimalisatie met EazyStock

Bespaar tijd en stop met het handmatig berekenen van veiligheidsvoorraden en het segmenteren van je voorraadartikelen op basis van hun waarde en het belang voor je bedrijf. Gooi je Exel-sheets weg en stap over op een slimme voorraadoptimalisatie-oplossing. In het webinar laten we zien hoe EazyStock werkt, hoe het jouw werk leuker en makkelijker maakt en hoe je in korte tijd veel tijd en geld bespaart.

EazyStock

EazyStock helpt middelgrote en kleine bedrijven (mkb) te groeien in een competitieve markt en is perfect afgestemd op de wensen en behoeften van het mkb. Door gebruik te maken van EazyStock bereik je:

  • Hogere serviceniveaus
  • Een gezondere financiële situatie door lagere voorraadniveaus
  • Een efficiënter inkoopproces
  • Geautomatiseerde inkoop
  • Besparing op voorraadkosten tot wel 35%

Het is geschikt voor elk MKB bedrijf dat wil groeien in de markt en een mimale voorraadwaarde kent van € 1.000.000, -. Klanten van ons zijn onder andere handelsbedrijven, (grote) webshops en groothandels in reserveonderdelen bijvoorbeeld.

Laat je gegevens achter en bekijk het webinar.

Bekijk de webinar

Vul de velden hieronder in:

Door dit formulier in te dienen, ga ik akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door Syncron zoals beschreven in de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid.