eGuide

Samenwerken met EazyStock

placeholder image

Steeds meer ERP-resellers zoeken naar manieren om hun klanten maximaal rendement te laten halen uit hun bedrijfssystemen en-processen.

Om concurrerend te blijven, moeten je klanten manieren vinden om hun toeleveringsketens veerkrachtig en wendbaar te houden, zodat ze de logistieke en inkoop uitdagingen het hoofd kunnen bieden en tegelijkertijd kunnen profiteren van marktkansen.

Hoewel de meeste ERP-systemen een voorraadbeheerfunctie kennen, zijn er slechts enkele die een oplossing voor voorraadoptimalisering bieden - en die zijn vaak ook nog heel basaal.

Ontdek hoe EazyStock software integreert met bestaande ERP-systemen en je klanten een zeer geavanceerde oplossing voor voorraadoptimalisatie biedt.

Meer weten hoe je kunt samenwerken met EazyStock en hoe je je klanten kan helpen hun voorraadbeheer te verbeteren door voorraadprognose, -planning, nabestellingen en inkoop te automatiseren?

Vul dan het formulier in en download ons eGuide!

Download eGuide

Vul de velden hieronder in:

Door dit formulier in te dienen, ga ik akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door Syncron zoals beschreven in de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid.